MENÜ

Alsótold az Északi-Cserhát minden égtáj felől hegyekkel határolt völgyében települt meg, a Zsúnyi-patak festői, keskeny völgyében fekszik.

A túrázók számára igen kedvelt a hegyekkel-dombokkal körül vett táj, hiszen a település határait érinti az Országos Kék-túra útvonala. A falu szélén húzódik a Kelet-Cserhát Tájvédelmi Körzet határa.

Budapestről az M3-as autópályán Hatvannál a 21. sz főútvonalon a szécsényi elágazó után világörökség Hollókő felé igyekezve érhető el a település. A közeli városok Pásztó (13 km), Szécsény (19 km), Balassagyarmat, Salgótarján, Hatvan (40 km).

 

Vendégházunk teljesen felújított belsővel várja a falusias környezetben pihenni vágyókat. Ehhez a teljes ingatlan (lakótér és udvar) az Önök rendelkezésére áll: felszerelt konyha-étkező (hűtő, mikro, szendvicssütő, kenyérpirító, rezsó, indukciós főzőlap, evőeszközök, tányérok, edények), hálószoba, nappali (fekhellyé alakítható sarokgarnitúra, DVD lejátszó, könyvek), fürdő, előszoba.

Házunkban 2 fő felnőttet és 2 gyermeket tudunk fogadni. Vendégeinknek ágyneműt és törölközőket biztosítunk. Gépkocsival az udvarban fedett helyre lehet beállni. Igény esetén lakásban tartott, szobatiszta kutya is hozható.

 

Egyidőben csak egy foglalással érkező vendégeket fogadunk.

Asztali nézet